HTML

Fogyókúra, diéta és fogyás

Fogyókúra és diéta programok bemutatása, sikeres beszámolók. Fogyás és egészséges életmód módszerek és sikertörténetek, azért hogy Neked is sikerüljön.

Partnereket keresünk

A blog partnereket keres. Jelentkezz bátran a kapcsolat@fogyokura-dieta.hu e-mail címen.

Diéta és fogyás blog

2009.10.05. 14:53 Fogyás és diéta blog

Egy napi 1400 kalóriát tartalmazó diéta és az ehhez kapcsolódó tapasztalatok. A szénhidrát mennyisége kicsit több mint az általam próbált Testsúlykontroll programé, de nagyon hatékonynak tűnik. Olvassátok Ti is partneroldalunk, a http://www.fogyokura-blog.hu bejegyzéseit.

Orvosi fogyókúra program

2009.06.08. 09:03 Fogyás és diéta blog

Ahogy már a kezdő posztban is leírtam, szeretnék pár szót írni egy jól bevált fogyókúra program sikerességérről amivel magam is leadtam pár kilót. A cél 10% minusz volt, ez be is jött, viszonylag kevés megeröltetéssel, csak be kellett tartani amit a doki mondott és végigcsinálni a testsúlykontroll programot. Rendszeres visszajelzés (ESG vizsgálat), írtam a kaját ahogy kérte, számolgattam kicsit és ez nagyjából elég is volt.

Előtte próbáltam teát, atkins diétát, anyámtyúkját, ezek is működtek átmenetileg, de nem tudtam őket beépíteni az életembe és itt valamennyire az is cél volt hogy az egészséges életmód része legyen az életemnek és ne kampányszerűen fogyókúrázzak. Na ez most teljesen OK, többet tudok az egészséges táplálkozás egész témaköréről mint a családom össszesen, okítom is őket.

A súlyomat azóta tartom és fontolgatom hogy visszamegyek a dokihoz, mert újra szép lenne elérni a 82-83 kilót (184 centi magasan), ez utoljára 19 évesen sikerült :). Csak rá kell szánni magam, egyrészt anyagilag, másrészt pedig lelkileg mert nyáron van pár dolog amit szeret az ember fogyasztani (sör, fagyi, stb). De talán ezek mellett is most lesz érdemes, mert most finomak (és olcsók) a zöldségek, télen macerásabb lenne akkor belevágni. Ti se késlekedjetek, nyáron jó fittnek lenni :)

Fogyókúra alatt: fórum és társkereső

2009.06.07. 14:36 Fogyás és diéta blog

Érdekes oldalt találtam számotokra, mely ötvözi a blog (napló), a társkereső szolgáltatások és a fórum mint véleménycsere lehetőségét a fogyókúra témára felfűzve.
Elsőre furcsának tünt, hogy mekkora relevanciája van mindennek a fogyókúra témára, de az oldalt átnézve igényesen kialakított és teljesen logikus, jól áttekinthető.
Az oldal maga is igen frissen indult - 2009.04. és lehetőséget biztosít mindenki számára akit érint ez a téma (fogyás, egészséges életmód), hogy megossza véleményét és tapasztalatait másokkal vagy csak megírja a saját fogyókúrás történetét napló formájában.

Segítségével elérhető funkciók, szolgáltatások:

    * Tematikus hírek a fogyókúráról, diétáról, egészségről
    * Fogyókúrás módszerek elemzése
    * Fogyókúrás diéta receptek a fogyáshoz
    * Különböző testtömeg kalkulátorok
    * Fórum a különböző témák megvitatásához
    * Chatszoba az online beszélgetéshez
    * És nem utolsó sorban barát és társ keresésének lehetősége (akár egy kattintásra) ismerkedéshez, együtt sportoláshoz, mozgáshoz

A felhasználók száma folyamatosan gyarapodik, mely jelzi az oldal egyre növekvő népszerűségét.


Ha felkeltette az érdeklődésedet az oldal, akkor a linkre kattintva itt megtalálod: Fogyókúra, diéta alatt - Fogyókúrázók társkereső és fórum oldala

Továbbá pikkelysömörben szenvedőknek egy érdekesség:

Teával a psoriasis ellen

 

Címkék: fórum életmód fogyás társkereső egészséges

Elindult a fogyókúra blog

2009.06.03. 17:02 Fogyás és diéta blog

Éljen, éljen, útjára indult a fogyókúra blog. Eddig parlagon hevert, nem közölt mondanivalót és most talán, kis csapatunk segítségével, információkat oszthatunk meg a világgal. De miről is fog szólni a blog? Fő témák: egészséges életmód és fogyás. Akkor lássuk csak a kínálatot: elsősorban egy egyszerű és bevált fogyókúra programról amelynek segítségével már több ezer fogyni vágyó diétázott sikeresen. Másodsorban a világban terjedő fogyókúrás trendekről, csodaszerekről, bevált és bebukott készítményekről. Harmadsorban várunk vendégposztokat, olyanoktól akik tudnak újdonságokat írni a fogyókúra területén. Röviden ennyi lenne a terv :)